2024. április 27.    Budapest, 10 Minutes Bistro    nyitás: 10.00

Versenyeznél? Befoltoznád a gyűjteményedben lévő lyukakat? Szívesen cserélgetnél új arcokkal? Akkor a TCG Meetup neked szól, ahol erre mind lehetőséged lesz — akár egész napra, akár egy-két órára ugrasz be csupán.

ALANORI VURSTLI    MINIVERSENYEK   HELYSZÍN    GYIK

Az egész napos rendezvényen a hazai HKK és One Piece közösség számára külön programokkal és nyereményekkel készülünk, de piacterünkön más TCG-k iránt érdeklődők is válogathatnak a kellékek és különlegességek között.

ALANORI VURSTLI • Piac és programok

• One Piece singles vásár (AA lapok, C-UC-R turkáló)
• Bontatlan One Piece termékek (Starter Deckek, Devil Fruit)
• Bontatlan Hatalom Kártyái termékek (boosterek, Alfa paklik)
• Kiegészítők minden mennyiségben (kártyavédők, mappalap stb.)

Tombola pult

Vásárolj a pulton szereplő termékekből, és ajándékba adunk egy tombolát, mellyel értékes nyereményeket zsebelhetsz be! Sorsolás: 16 órakor.

HKK tippjáték

Vásárolj bármilyen bontatlan HKK boostert, és tippeld meg, milyen ritkát fogsz bontani. Ha eltalálod, egy foil Vonyító motyogó promó lap üti a markodat!
Akció: HKK termékek vásárlása esetén minden elköltött 5.000 Ft után 1 db Vonyító motyogó promó lap jár ajándékba, amiből 3 db beváltható foil változatra.

A rendezvényre rengeteg terméket elhozunk nektek, a különféle kártyás kiegészítők és kellékek mellett olyan érdekességeket és ritkaságokat is, melyek az Alanor Webshop állandó kínálatában nem találhatóak meg.

MINIVERSENYEK • Hatalom Kártyái és One Piece

• 8 fős, egyenes kieséses versenyek
• garantált nyeremény minden indulónak
• extra díjak a nap legeredményesebb versenyzőinek

Kizárólag kezdő és amatőr játékosoknak!
Formátum: Új nemzedék
Szabályok: A pakliban max. 30 ritka szerepelhet, tiltottak az ultraritkák
(Ritkának számít minden Zénes, kódos és promóciós lap is. A követő, a szabálylap és a céh nem számít bele a korlátozásba.)

Egy miniverseny azonnal elindul, amint összejön a 8 nevező (egyszerre több ilyen verseny is futhat), egy játékos pedig bármennyiszer indulhat — ha eggyel végeztél, már nevezhetsz is a következőre!

• Pörgős lebonyolítás (1 meccs), egyenes kieséssel
• Nevezés: 1.000 Ft / miniverseny
• Garantált díjazás minden indulónak az alábbiak szerint:

1. hely: 1 db Ősi Káosz booster + 6 pont
2. hely: 1 db Hódítások booster + 4 pont
3-4. hely: 1 db Roxat céhei booster + 2 pont
5-8. hely: 1 db Résföld booster + 1 pont

A nap végén a legtöbb pontot gyűjtő játékosok extra nyereményben részesülnek (egyedi WINNER playmat és UR lap a győztesnek, promóciós lapok a további helyezetteknek).

Egy miniverseny azonnal elindul, amint összejön a 8 nevező (egyszerre több ilyen verseny is futhat), egy játékos pedig bármennyiszer indulhat — ha eggyel végeztél, már nevezhetsz is a következőre!

• Egyenes kieséses lebonyolítás, 30 perces meccsekkel
• Nevezés: 2.500 Ft / miniverseny
• Garantált díjazás minden indulónak az alábbiak szerint:

1. hely: 1 db Wings of the Captain [OP-06] booster + 6 pont
2. hely: 1 db Wings of the Captain [OP-06] booster + 4 pont
3-4. hely: 1 db Kingdoms of Intrigue [OP-04] booster + 2 pont
5-8. hely: 1 db Kingdoms of Intrigue [OP-04] booster + 1 pont

A nap végén a legtöbb pontot gyűjtő játékosok extra nyereményben részesülnek (egyedi WINNER playmat és Winner Pack a győztesnek, Promo Pack a további helyezetteknek).

HELYSZÍN • 10 Minutes Bistro (1082 Bp, Futó u. 47-53.)

A rendezvénynek a Corvin Plaza szomszédságában lévő 10 Minutes Bistro ad otthont, amely már évek óta visszatérő helyszín a hazai TCG-s közegben. A tágas és világos hátsó teremben akár 100 fő is elfér, így ideális közeg a versenyek számára is.

A helyszín tömegközlekedéssel jól megközelíthető (Corvin-negyed metróállomástól pár perc séta). Parkolási lehetőség több is akad a közelben: a közvetlen szomszédban, a Corvin Plaza parkolójában fizetős helyeket találtok (400 Ft/óra), de néhány perc sétára (például itt) ingyenes parkolásra is van lehetőség.

Az étterem széles étel- és italkínálattal várja a megéhező és megszomjazó kártyásokat, szendvicsekkel, finom pizzákkal és kiadós főételekkel — mindezt megfizethető áron!

GYIK • Gyakran Ismételt Kérdések

Kell belépőt fizetni a rendezvényre?

A TCG Meetupon való részvétel ingyenes, csupán a versenyeknek van nevezési díja.

Mettől meddig tart a rendezvény?

Délelőtt 10 órától várunk titeket, az utolsó miniversenyek pedig 16 órakor indulnak. Maga a 10 Minutes Bistro már 9 órától fogadja a reggelizni, kávézni vágyó vendégeket, de kérünk titeket, hogy a hátsó termet 10 óráig hagyjátok szabadon!

Vihetek magammal ételt / italt a rendezvényre?

Kérünk benneteket, hogy a rendezvény területén kizárólag a helyszínen vásárolt ételeket és italokat fogyasszátok.

Csak HKK / One Piece játékosok jöhetnek?

Természetesen nem! Sőt, bátorítunk minden más kártyás közösséget, hogy nyugodtan szervezzen kötetlen játékot erre a napra, hiszen a helyszínt biztosítjuk nektek!

Reméljük, hogy a TCG Meetup során minél többetekkel találkozhatunk majd! Ha bármilyen kérdésetek van a rendezvény kapcsán, keressetek bennünket az alanor@legendaryloot.hu email címen.